4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 23:00
No menu items!

Un profesor universitar şi fiul unui consilier judeţean, vizaţi într-un dosar de proxenetism

spot_img

Procurori DIICOT au descins, miercuri dimineață, la membrii unei grupări care racola tinere, o parte din ele studente, pe care le ducea să se prostitueze

DIICOT_mascati_SZ

Polițiști, coordonați de procurori DIICOT – Alba fac percheziţii, miercuri dimineaţă, la mai multe adrese din Valea Jiului, la membrii unei grupări care racolau tinere, o parte din ele studente, pe care le duceau să se prostitueze. Printre cei vizaţi de anchetă se numără un profesor universitar şi fiul unui consilier judeţean.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de MEDIAFAX, au precizat că este vorba despre o reţea care racola tinere, o parte dintre acestea fiind studente la Universitatea din Petroşani, pe care le ducea să se prostitueze în diverse imobile din Valea Jiului.

Potrivit surselor citate, în acest dosar ar fi vizaţi şi un profesor universitar, dar şi fiul consilierului judeţean din Hunedoara Dorina Pleșcan.

Profesorul universitar care ar fi vizat de anchetatori, Eduard Edelhauser, a declarat pentru MEDIAFAX că a fost ridicat de procurorii DIICOT, miercuri dimineaţă, fiind dus la audieri în calitate de martor, fără a face alte comentarii.