20 C
București
vineri, 27 mai 2022 - 2:21
No menu items!

Un profesor din Borșa a fost bătut cu ranga, de un interlop

spot_img

Un profesor din Borșa, Maramureș, a fost bătut cu ranga de un interlop. Atacatorul susține că profesorul vindea droguri în școală, potrivit Antena 3.

Profesorul se afla în propria mașină când un individ l-a atacat cu o rangă, i-a spart mașina și l-a lovit de mai multe ori în zona capului, potrivit surselor noastre.

Agresiunea ar fi fost comisă de un interlop cunoscut în zonă, pentru un motiv halucinant: profesorul ar fi cunoscut în zonă ca dealer de substanțe halucinogene (etnobotanice) pentru copiii borșenilor.

IPJ Maramureș susține că a fost vorba despre doi agresori.

„În data de 15 ianuarie, la ora 00.07, polițiștii din Borșa au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că pe strada Aleea Tineretului, a fost agresată o persoană.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 27 de ani din Moisei, a fost agresat de către două persoane, ocazie cu care i-au fost provocate și distrugeri la autoturism.

În urma evenimentului, victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul a fost agresat fizic de către doi bărbați de 30 de ani respectiv 42 de ani, ambii din Borșa. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.”, a transmis IPJ Mamramureș într-un comunicat.

Oamenii de la poalele Pietrosului Rodnei spun că bătaia ar fi doar o corecție aplicată cadrului didactic pentru presupusele activități ilegale.