12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 12:14

Un procuror din Arad și familia sa au murit într-un accident pe o autostradă din Slovenia

spot_img

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiş, a decedat într-un accident de maşină, pe autostradă, în Slovenia

accmortal123-600x337foto: vecer.com

Împreună cu procurorul, în maşină, se mai aflau soţia acestuia, în vârstă de 34 de ani, băiatul lor de cinci ani şi soacra procurorului, în vârstă de 60 de ani. Flavius Chiş se îndrepta cu familia spre Italia, acolo unde urma să-şi petreacă vacanţa. Potrivit presei din Slovenia, mașina procurorului a oprit pe banda de urgență și a fost lovită de un TIR.

Accidentul a avut loc pe autostrada de coastă, între Logatec și Unec, la ieșirea din Ljubliana.

Flavius Chiș promovase examenul pentru ocuparea postului de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, urmând să fie instalat în funcția la întoarcerea din vacanță.

Potrivit site-ului sloven vecer.ro, în accident, pe lânga maşina prim procurorului, a mai fost implicat un autoturism cu numere de România, în care se aflau două persoane în vârstă de 51, respectiv 52 de ani – răniţi uşor. Se pare că aceştia din urmă îl însoţeau pe prim procuror şi familia acestuia în vacanţă. Site-ul sloven mai scrie că şoferul TIR-ului, cel responsabil pentru accident, a fugit de la locul accidentului, bărbatul fiind văzut de ceilalţi participanţi la traficul de pe autostradă, mergând pe jos, îndepărtându-se de locul accidentului.