20.4 C
București
marți, 11 mai 2021 - 16:00

Un primar PNL nu-și cunoaște liderii de partid VIDEO

Primarul PNL din Ocna Șugatag a confundat-o pe Norica Nicolai cu Monica Macovei

Mihai Ivaszuk

Primarul localității Ocna Șugatag, liberalul Mihai Ivaszuk, a comis mai multe gafe în cadrul unui eveniment electoral organizat cu ocazia sărbătorii Tânjaua Hotenarilor din Maramureşul Istoric, la care au participat mai mulți politicieni. Printre ei, au fost prezenți și doi dintre candidații la europarlamentare, necunoscuți în zonă, având în vedere faptul că primarul PNL nu a știut să-i prezinte.

Astfel, pe colega sa de partid, Norica Nicolai, cap de listă al PNL la alegerile europarlamentare, a confundat-o cu Monica Macovei, iar lui Cătălin Ivan, candidat PSD pentru Parlamentul European, nu i-a știut numele, potrivit stiripesurse.ro.

Însă, gafele primarului liberal nu se opresc aici. El l-a prezentat pe președintele PDL Maramureș, Mircea Man, drept Mircea Grigore, iar liderului PSD Maramureș, Gabriel Zetea, i-a spus “Zete”. De asemenea, pe primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, Ivaszuk l-a prezentat de trei ori doar Cătălin, până când mulțimea a reacționat, continuând: “Botezatu”, stârnind astfel amuzamentul celor prezenți la eveniment.

Întrebat de presa locală despre gafe, primarul PNL a spus că “nu-i nicio problemă” și a precizat că “nu-i normal să te f..ă la cap de dimineață”.

 D.M.