10.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 19:11
No menu items!

Un primar cu experiență depune de două ori jurământul pentru reînvestire

spot_img

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a fost nevoit să depună de două ori jurământul pentru reînvestirea în funcția de edil al orașului de pe Bega.

Deși are mare experiență în această funcție, Nicolae Robu a uitat cutumele ceremoniei de învestire în funcția de primar. El a depus de două ori jurământul deoarece prima oară a uitat să jure cu mâna pe Biblie şi Constituţie, transmite corespondentul Mediafax.

Consiliul Local Timişoara s-a întrunit, vineri, în şedinţă extraordinară pentru a-l învesti în funcţie pe primarul Nicolae Robu, care se află la al doilea mandat. Nicolae Robu a trebuit să depună de două ori jurământul deorece la prima tentativă a uitat să pună mâna dreaptă pe Biblie şi Constituţie. „Am avut emoţii, pentru că aşa este structura mea de om sensibil, de om cu emoţie, de om care pune sufletul în tot ce face. În mod normal, când eşti la a doua învestitură în aceeaşi poziţie, ai putea fi puţin mai detaşat. Am crezut că pot fi, dar am dovedit că nu pot fi, că aşa sunt eu”, le-a spus Robu consilierilor locali.

La alegerile din 5 iunie, Robu a fost reales cu 52,9% din voturile timişorenilor prezenţi la vot, adică 41.531 de voturi valabil exprimate.

Foto: pressalert.ro
Foto: pressalert.ro

Valeriu Motoc