6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 8:52

Un preot răbufnește: “Crești 15 ani un copil și vine o jigodie …”

spot_img

Emoție puternică în timpul Liturghiei de la catedrala din Municipiul Caracal. Preotul care a oficiat slujba de Dumincă a răbufnit în biserică pe cazul Alexandrei Măceșanu care a răvășit o țară întreagă. Extrem de afectat de soarta copilei, de durerea părințillor dar și de incapacitatea autoritățlor de a salva un copil de la moarte, preotul a transmis mesaje dure la adresa autorităților române.

”Un apel la rugăciune pentru tot ce s-a întâmplat zilele acestea aici la Caracal, dar și în împrejurimi, pentru elementele acestea care ne-au îngrozit pe toți (…) Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia de lângă tine și-și bate joc de ea și-o omoară. Unul care n-a mișcat un ac ca să crească acel copil. Părinții ei s-au străduit cu ea. Dar, ce, numai el? Sunt atâția care fac același lucru”,  a spus preotul, potrivit știrilor ProTV.

În timpul slujbei, preotul s-a rugat ca autoritățile să se înșele și Alexandra Măceșanu să fie în viață.  

“Ce dacă s-a dat un comunicat oficial, lumea încă se întreabă – și m-au întrebat și pe mine: credeți că a murit? Și am zis să dea Dumnezeu să nu fi murit, să dea Dumnezeu să fie vie, să-și dovedească adică încă o dată incompetența sau mai bine zis complicitatea autoritățile și într-o zi să ne ceară scuze și să spună iată, Alexandra este vie! Să dea Dumnezeu să fie vie, toți ne-am rugat pentru asta, dar vă spun, dacă Alexandra este vie, cazul ei a fost îngropat. Cazul ei a fost îngropat!” – a mai spus reprezentantul bisericii.

La finalul slujbei, preotul i-a îndemnat pe credincioșii prezenți la slujbă să se roage pentru ca România să aibă parte de conducători cu frică de Dumnezeu.