7.7 C
București
joi, 29 februarie 2024 - 2:46
No menu items!

Un pompier și-a găsit fata moartă la un accident la care a fost trimis să intervină. A recunoscut-o după tatuaj

spot_img

Un pompier din UK chemat să intervină la un accident rutier și-a găsit propriul copil mort acolo. Adrian și-a recunoscut fiica după un tatuaj de pe picior.

Un pompier care a fost chemat să intervină la locul unde s-a produs un accident rutier și-a dat seama că victima este nimeni alta decât fiica lui. Bărbatul a recunoscut cadavrul propriului copil după un tatuaj pe care îl avea pe picior.

Adrian Smith, în vârstă de 49 de ani, a recunoscut-o pe Ella Brooke Smith, în vârstă de 21 de ani, după tatuajul ei. Bărbatul spune că imaginea cu trupul fiicei sale, acoperit de un sac, încă îl bântuie. Ella a fost ucisă de inconștiența a doi șoferi care au decis să se ia la întrecere cu mașinile. Fata l-a lăsat pe unul dintre prietenii ei să-i conducă mașina, potrivit Mirror.

Și-a găsit fata moartă la un accident la care a fost trimis să intervină

Apoi, băiatul și cu un alt prieten s-au luat la întrecere. La un moment dat, tânărul care conducea mașina fetei a pierdut controlul volanului, încercând să evite o mașină care venea din sens opus. Ella, care se afla pe locul din dreapta, a murit pe loc după ce a suferit răni catastrofale.

Mama Ellei, Maria, a spus că o legătură între o mamă și o fiică nu poate fi comparată cu nimic altceva. Femeia este devastate și a spune în fața instanței că îi disprețuiește pe cei doi șoferi care s-au luat la întrecere și care i-au adus moartea fiicei sale.

„Ați condus-o la moarte”, a spus femeia. În declarația sa, tatăl fetei, pompierul Adrian, a detaliat cum a fost chemat să intervină la un accident ăn care au fost implicate mai multe vehicule în seara zilei de 13 iunie și, în timp ce examina locul, a văzut o victimă scoasă dintr-o mașină și plasată sub un nailon. A văzut un tatuaj pe piciorul victimei și și-a dat seama că era fiica lui.

El a spus că a promis că va fi mereu acolo pentru fiica lui, dar în acea zi nu a fost în stare să o ajute, să o liniștească sau să o salveze. Ambii inculpați au fost condamnați la 10 ani de închisoare.

D.Constantin