1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 7:53
No menu items!

Un pompier a murit, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

spot_img

Un jandarm a murit în misiune! Mașina în care se afla a fost lovită de un TIR
foto: pressalert.ro

Un pompier  – rănit grav după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, la Fetești, în timp ce încerca să salveze doi muncitori  – a murit joi după-amiază.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, Constantin Nae, a declarat că medicii de la Ambulanţă au încercat timp de aproximativ o oră să-l resusciteze pe pompierul rănit grav, însă fără rezultat.  “Pompierul militar a decedat în ambulanţă. Eforturile medicilor nu au dat rezultate, iar lucrătorii ISU intervin pentru scoaterea celui de-al doilea muncitor. Acesta este conştient şi este în stare stabilă, dar va fi investigat medical”, a spus colonel Constantin Nae.

Pompierul avea 41 de ani şi lucra la Garda de Intervenţie Feteşti.

De asemenea, şeful ISU Ialomiţa a afirmat că primul muncitor scos de sub malul de pământ şi un coleg al pompierului decedat, prins și el sub malul de pământ, au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu necesită internarea.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Parchetul Judecătoriei Feteşti face cercetări cu privire la accidentul de muncă din Feteşti, unde aveau loc lucrări la o reţea de apă – canalizare. La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din procurori şi poliţişti.

De asemenea, reprezentanţii ITM Ialomiţa au început o anchetă la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul, dacă au fost respectate regulile de protecţie a muncii şi dacă cei doi muncitori lucrau cu contracte legale de muncă.

Andrei Tudor