5.4 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 23:25
No menu items!

Un polițist de la Penitenciarul Arad a fost găsit împușcat în postul de control. S-a deschis o anchetă

spot_img

Un polițist de penitenciare, angajat și aflat în serviciu la penitenciarul Arad, a fost găsit împușcat duminică dimineața într-unul din posturile de control ale închisorii.

Colegii lui l-au găsut în jurul orei 4.00 dimineata. La acel moment, bărbatul ar fi fost încă în viață, însă până la sosiea echipajului SMURD chemat de îndată de angajații penitenciarului și care a ajuns în scurt timp la solicitare, bărbatul și-a dat ultima suflare, iar medicii au constat decesul.

”Duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în Postul Control 2 al unității. Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la fața locului”, se arată într-un comunicat al ANP.

Polițiștii au deschis o anchetă, nefiind clar dacă polițistul, angajat al penitenciarului Arad, s-a împușcat sau este vorba de un accident.

Potrivit comunicatului reprezentanților ANP, polițistul era angajat în sistemul peniteciar încă din 1999, iar ultima evaluare psihologică a avut loc la data de 6 noiembrie 2018.