5.1 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 0:55
No menu items!

Un polițist a fost mușcat de un șofer beat care provocase un accident

spot_img

Șoferul, care era băut bine, a provocat un scandal monstru în noaptea de 7 spre 8 iulie, săvârșind abatere după abatere. A provocat un accident, a fugit de la locul faptei, iar când a fost prins de polițiști a reușit să fugă din nou. După un kilometru a fost din nou prins, iar de data aceasta, șoferul a atacat un polițist și l-a mușcat.

Poliţiştii din Focşani au fost alertaţi joi seară cu privire la producerea unui accident soldat cu pagube materiale. Şoferul care provocase accidentul plecase de la fața locului, dar polițiștii au reușit să dea repede de el pe o străduță lăturalnică.

În momentul în care oamenii legii au încercat să-l legitimeze, şoferul a călcat pedala de acceleraţie.

După aproximativ un kilometru, poliţiştii au reuşit să-i blocheze maşina. Bărbatul a devenit extrem de agresiv, iar polițiștii au încercat să îl imobilizeze. A fost momentul în care șoferul a atacat pe unul dintre agenți și l-a mușcat de mână.

”Precizăm că acesta a opus rezistență, adresând injurii și agresându-l fizic, prin mușcătură, pe unul dintre polițiștii care intervenea”, a precizat IPJ Vrancea, potrivit ziare.com.

Bărbatul avea o alcoolemie de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecatoria Focșani.

Magistrații au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.