16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 17:58
No menu items!

Un pastor și-a violat cele trei fiice timp de 17 ani. Una dintre ele a rămas însărcinată la 14 ani, însă tatăl a pus-o să avorteze

spot_img

Un bărbat din Arad a fost reţinut după ce şi-ar fi violat cele trei fiice timp de 17 ani. Ororile au ieșit la iveală după ce fata cea mai mare, acum în vârstă de 26 de ani, s-ar fi destăinuit unor colegi.

Bărbatul de 48 de ani, care este  pastor în comunitatea din care face parte, a fost arestat preventiv  fiind acuzat că, timp de 17 ani, şi-a violat fiicele minore. Cea mai mare dintre ele ar fi fost victima abuzurilor încă de când avea 9 ani.

Individul profita de influența celor trei fiice, dar nu de puține ori le aplica bătăi violente pentru a se supune. Una dintre ele chiar ar fi rămas însărcinate cu tatăl ei pe vremea când avea 14 ani, dar tot bărbatul ar fi ajutat-o să facă avort.

Anchetatorii spun că traumele la care au fost supuse fetele au ajuns până în punctul în care acestea se gândeau destul de serios la sinucidere. Totul a ieșit la iveală după ce fata cea mare, în vârstă de 26 de ani, i-a povestit unei colege chinul prin care ea și cele două surori ale sale au trecut în ultimii ani. Acea colegă a și convins-o să facă plângere la poliție.

Bărbatul a fost săltat din casa izolată în care s-a retras în ultima perioadă, iar cele trei fete primesc acum consiliere. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

D.Constantin