2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 19:57
No menu items!

Un nou raport toxicologic arată că actriţa Brittany Murphy ar fi murit din cauza intoxicării cu otravă de şoareci

spot_img

Brittany Murphy

Actriţa Brittany Murphy, care a fost găsită moartă, în 2009, în locuinţa ei din Los Angeles, ar fi decedat din cauza intoxicării cu otravă de şoareci, arată rezultatele unui nou raport toxicologic, informează contactmusic.com.

Brittany Murphy, al cărei deces a fost considerat accidental, provocat de pneumonie şi de „anemie cauzată de carenţa de fier”, după cum a stabilit ancheta, ar fi fost otrăvită, susţine tatăl acesteia, Angelo Bertolotti, care a trimis mostre din părul fiicei sale pentru o analiză independentă, la laboratorul Carlson din Colorado, potrivit publicaţiei The Examiner.

Rezultatele analizei au relevant că în părul actriţei se aflau 10 metale grele, într-o concentraţie de zece ori mai mare decât nivelul “ridicat” stabilit de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, metale care se regăsesc de obicei în otravă de şoareci, pesticide şi insecticide.

Angelo Bertolotti ar fi încercat să dea în judecată Departamentul de Poliţie din Los Angeles şi Baroul judecătorului de instrucţie din acelaşi oraş, acuzându-i că “nu au reuşit să ducă la bun sfârşit testele toxicologice” asupra mostrelor de păr ale fiicei sale şi că moartea acesteia a fost “incorect stabilită ca fiind cauzată de pneumonie şi anemie.”

Înainte de a muri, actriţa ar fi prezentat simptomele cuiva care ar fi fost otrăvit cu metale grele: dureri de cap, ameţeală, crampe abdominale, frisoane, transpiraţie, pierderea orientării, tuse, respiraţie şuierătoare, congestie şi pneumonie.

“Zvonurile răuvoitoare, răspândite de tabloide, au mânjit pe nedrept reputaţia lui Brittany, fiica mea nu a fost nici anorexică, nici drogată, după cum au lăsat să se înţeleagă de atâtea ori. Brittany şi Simon (soţul actriţei, n.r.) au fost ridiculizaţi de The Hollywood Reporter, când s-au plâns în legătură cu faptul că se aflau sub supraveghere şi se temeau pentru viaţa lor. Nu îmi voi găsi liniştea până ce nu se va spune adevărul despre aceste evenimente tragice. Se va face dreptate pentru Brittany”, a declarat tatăl actriţei pentru The Examiner.

Actriţa americană Brittany Murphy a decedat la vârsta de 32 de ani, în urma unui stop cardiac, pe 20 decembrie 2009, fiind descoperită în baia din cadrul reşedinţei sale din Hollywood Hills.

Potrivit medicilor legişti, în sângele acesteia nu au fost detectate droguri, însă a fost descoperită o combinaţie de medicamente eliberabile pe reţetă, dar şi achiziţionate fără prescripţie medicală.

La cinci luni după moartea actriţei, soţul acesteia, scenaristul Simon Monjack, în vârstă de 40 de ani, a murit de asemenea din cauza pneumoniei şi anemiei.

C.A.