10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 11:27

Un nou patron își face apariția în Liga I. La ce echipă va investi omul de afaceri

spot_img

Un nou patron își face apariția în Liga I. Omul de afaceri băimărean Horia Sabo a devenit numărul unu de la CSM Politehnica Iași. Clubul moldovean a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că un contract a fost semnat în cursul zilei de vineri.

“CSM Politehnica Iași va aduce la cunoștință că s-a semnat contractul de asociere cu domnul Horia Sabo, pe o durată de cinci ani; contract semnat în scopul menținerii stabilității financiare și a obținerii unor rezultate notabile pentru echipa și comunitatea noastră. În perioada următoare vom organiza un eveniment de presă în care vom prezenta obiectivele și strategia pentru perioada contractuală”, se arată pe pagină de Facebook a clubului din Copou.

Horia Sabo este un om de afaceri din Baia Mare despre care se spune că ar avea relații strânse cu Nicolae Badea, fostul președinte al celor de la Dinamo.

Horia Sabo ar fi fost de acord să preia gruparea ieșeană și s-a angajat să investească sume mari în club, presă locală vorbind de un milion de euro în primul sezon.

Alex Militaru