0.2 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 6:32
No menu items!

Un nou mall în Bucureşti, din 2014: Victoria City, pe bulevardul Bucureştii Noi

spot_img

victoria_city

Compania Benevo, cu acţionari canadieni, vrea să înceapă în prima parte a anului viitor construcţia centrului comercial Victoria City, pe fosta platformă Textila Dacia, unde intenţionează să dezvolte, în a doua fază, o clădire de birouri de 11 etaje, a declarat Michael Topolinski, fondatorul firmei.

Până la finele anului, Victoria City va fi închiriat în proporţie de 70%, vom avea autorizaţia de construcţie în următoarele săptămâni şi vrem să începem construcţia, devreme, anul viitor. Vom construi 36.000 metri pătraţi GLA (suprafaţă închiriabilă). Pe o parte din teren vom dezvolta un turn de birouri, lângă centrul comercial. Aceasta va fi a doua fază a proiectului, turnul va avea 15.000 de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă şi 11 etaje şi va fi primul turn de birouri din Bucureştii Noi. Apropierea de metrou face atractivă zona pentru companiile care caută spaţii de birouri. Companiile ţintă sunt cele din tehnologie şi din farma.

Michael Topolinski

fondator Benevo

Benevo a anunţat în aprilie că vrea să înceapă construcţia centrului comercial în acest an, însă Topolinski a precizat că iniţierea dezvoltării a fost întârziată de procesul de autorizare şi de închiriere.

Până acum, compania a încheiat contracte de închiriere cu Cora, H&M, C&A, Inditex (Pull&Bear, Stradivarius, Bershka), Deichmann, CCC, Takko, Mango, Koton, Cinema Grand.

R.D.