38.7 C
București
joi, 5 august 2021 - 17:40

Un nou cuplu la Hollywood: Charlize Theron şi Sean Penn au apărut pentru prima dată împreună în public

spot_img

charlize_theron_sean_penn

Actorii Charlize Theron şi Sean Penn au făcut un nou pas în oficializarea relaţiei lor, după ce au apărut pentru prima dată împreună în public, la o gală de caritate organizată sâmbătă seară la Los Angeles.

După ce au fost fotografiaţi de curând în timpul unei vacanţe petrecute în Hawaii, Charlize Theron şi Sean Penn au apărut pentru prima dată împreună în public sâmbătă seară, la gala “Help Haiti Home”, un eveniment de caritate organizat de fundaţia înfiinţată de Seann Penn, unde s-au strâns peste 6 milioane de dolari în beneficiul persoanelor fără adăpost din Haiti, potrivit accesshollywood.com.

Deşi Sean Penn, în vârstă de 53 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 38 de ani, au venit separat la eveniment, cei doi au stat apoi împreună la aceeaşi masă.

În timpul galei, Sean Penn le-a mărturisit invitaţilor că actriţa Charlize Theron a fost aceea care l-a convins să renunţe la colecţia lui de 65 de arme de foc.

Noul posesor al acestor arme de foc este jurnalistul de televiziune Anderson Cooper, care plătit pentru ele suma de 1,4 milioane de dolari.

La sfârşitul galei, Charlize Theron şi Sean Penn au plecat împreună, ţinându-se de mâini.

 D.M.