29.2 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 21:10
No menu items!

Un nou bebeluş regal! De data aceasta, în Monaco!

spot_img

Un nou bebeluş regal! De data aceasta, în Monaco!

Chiar dacă Monaco este doar un principat, vestea că este însărcinată Charlotte Casiraghi, fiica Prinţesei Caroline de Hanovra şi nepoata celebrei Printese Grace de Monaco (fostul star de cinema Grace Kelly) şi a Prinţului Rainier, a fost primită cu extrem de multă încântare de supuşi, dar şi de admiratorii caselor cu sânge albastru de pe mapamond. Strănepotul fostei America’s Sweetheart suscită, încă de pe-acum, curiozitate şi preocupare.

Copilul pe care îl va naşte Charlotte nu este primul nepot al lui Caroline, căci Andrea Casiraghi, cel mai mare frate al lui Charlotte, a devenit tată la începutul acestui an, logodnica sa, Tatiana Santo Domingo dăruindu-i acestuia un băiat, pe nume Sacha. Nunta dintre cei doi urmează să aibă loc la finele acestei luni, în timp ce Charlotte se presupune că va face marele pas la sfârşitul anului.

Charlotte este a patra în linie la tronul deţinut în prezent de Prinţul Albert, unchiul său, după mama sa şi cei doi fraţi, Andrea şi Pierre, dar nu pare a fi foarte nerăbdătoare să ocupe vreo funcţie importantă locală în viitorul apropiat. Nu pentru că ar fi indiferentă faţă de soarta micului principat, ci pentru că viaţa sa este plină cu fel de fel de activităţi, oarecum îndepărtate de programul strict al unui reprezentant de stat.

Printre aceste activităţi se numără jurnalismul, moda şi echitaţia, pe care Charlotte nu numai că o îndrăgeşte teribil de mult, dar o tratează şi cu maxim profesionalism, participând periodic la diferite evenimente ecvestre incluse în circuitul competiţional. Este, de altfel, şi preşedintele onorific al Jumping International de Monte-Carlo, un renumit concurs de călărie la care şi participă, dar pe care îl va ocoli o perioadă, cel puţin pâna se va naşte bebeluşul.

Şi, fiindcă Charlotte este o mare iubitoare de modă, nu e de mirare că frumuseţea sa cu adevărat regală l-a determinat pe celebrul Karl Lagerfeld să spună despre ea că îi aduce aminte de Brigitte Bardot, iar pe cei de la celebrul brand Gucci să o aleagă ca imagine a lor în anul 2012, după ce fusese desemnată anterior ambasador oficial Gucci pentru echitaţie.

Fotografiată de unul dintre cei mai buni fotografi de modă ai momentului, Peter Lindbergh, Charlotte emană în campania Gucci senuzalitate, dar şi inocenţă, calităţi care s-au regăsit şi în bunica sa de o frumuseţe ireală, Prinţesa Grace de Monaco, cea care i-a determinat pe italienii de la Gucci să conceapa special pentru fostul star de cinema o eşarfă intitulată Flora.

Chiar dacă bunicii lui Charlotte nu se mai pot bucura de strănepoţii lor, Prinţesa Grace murind tragic într-un accident de maşină în anul 1982, pe când avea 52 de ani, în timp ce Prinţul Rainier s-a stins din viaţă în 2005, la 81 de ani, aceştia îşi duc moştenirea mai departe prin intermediul descendenţilor lor.

E.T.