3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 6:30
No menu items!

Un nou atac armat în Capitală: Trei persoane au fost împuşcate

spot_img

pistol

Un nou atac armat, de această dată comis de un membru al unui clan interlop din Capitală, a avut loc, sâmbătă seară, în faţa unui hipermarket din cartierul Militari, din sectorul 6.

Potrivit primelor informaţii, furnizate de mai mulţi martori care au asistat la incidentul produs în faţa hipermarketului Cora – Lujerului, trei persoane – o tânără şi doi bărbaţi – au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile de cauciuc. Poliţia şi Ambulanţa au fost alertate, la ora 17.57, printr-un apel la numărul de urgenţă 112. Un martor a anunţat un conflict violent, în urma căruia mai multe persoane ar fi fost rănite cu o armă de foc.

Medicii care au ajuns la faţa locului pentru a prelua victimele au precizat că tânăra, în vârstă de 25 de ani, a fost împuşcată în ochi, iar doi bărbaţi care au încercat să o salveze de atacator – unul în vârstă de 65, iar celălalt de 36 de ani – au fost împuşcaţi la rândul lor, unul în gât şi celălat în abdomen.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a spus că cele trei victime sunt conştiente. Potrivit acestuia, la faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD şi o alta a Serviciului de Ambulanţă. “Una dintre victime are o plagă abdominală, iar celelalte două sunt rănite la cap şi la gât. Sunt în stare stabilă, conştiente. Vor fi duse la spitalele de urgenţă din apropiere”, a adăugat Opriţa.

Surse din poliţie au precizat că victimele şi autorul atacului armat se cunoşteau şi chiar locuiau în acelaşi bloc, ei luându-se la ceartă în timp ce stăteau la coadă într-un magazin şi continuând afară, când unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a tras în ceilalţi.

Atacatorul a fugit de la locul incidentului şi este căutat de poliţişti.

R.D.