2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 13:48
No menu items!

Un mort şi cinci răniţi, între care doi copii, într-un accident în judeţul Argeş

spot_img

ambulanta

O persoană a murit şi alte cinci, între care doi copii, au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs pe DN 65 A, în judeţul Argeş, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş, accidentul a avut loc în zona Podului Broşteni, în apropiere de oraşul Costeşti, iar din primele date a reieşit că şoferul unui autoturism Dacia Super Nova a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un Opel care circula regulamentar.

În urma impactului, un bărbat de 64 de ani a murit, iar alte cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, fiind transportate la spital. Cele şase persoane se aflau în Dacia Super Nova.

Din primele date rezultă că şoferul autorturismului Dacia Super Nova, de 36 de ani din oraşul Costeşti, a intrat pe contrasens, din motive care urmează să fie stabilite, apoi s-a ciocnit cu un autovehicul Opel Frontera în care era doar şoferul. Pasagerul din dreapta al şoferului vinovat de producerea tragediei, un bărbat de 64 de ani, a decedat la spitalul din Piteşti, unitate medicală unde au fost transportaţi şoferul în cauză şi două femei. Copiii şoferului, de şapte şi 12 ani, au fost internaţi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, toţi răniţii fiind în stare stabilă.

 Mădălina Bălănescu

purtător de cuvânt, IPJ Argeş

Şoferul vinovat este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Traficul rutier pe DN 65 A Piteşti-Costeşti, în zona accidentului, s-a desfăşurat pe un singur sens, timp de o oră.

R.D.