30.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 20:40
No menu items!

Un mort şi cinci răniţi într-un accident în care a fost implicat un autobuz

spot_img
Un mort și cinci răniți într-un accident în care a fost implicat un autobuz
foto: observator.ro

O persoană a murit, iar cinci au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce un microbuz de marfă s-a ciocnit cu un autobuz în care se aflau 20 de muncitori navetişti, pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti, în localitatea dâmboviţeană Ion Luca Caragiale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Dâmboviţa, vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului, care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

Primele date arată că şoferul microbuzului, care era singur în maşină, a depăşit o coloană de tiruri şi nu a mai putut să revină pe banda sa de deplasare, maşina ciocnindu-se cu autobuzul în care se aflau 20 de pasageri care se îndreptau spre Parcul Industrial Ploieşti

Comisar șef Ion Niculae

şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Dâmboviţa

În urma impactului, şoferul microbuzului a murit pe loc, iar cinci pasageri ai microbuzului au fost răniți.

La faţa locului au ajuns pompierii militari care au descarcerat victimele din autovehiculele avariate, cei cinci răniţi fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 72 a fost blocat pentru aproximativ o jumătate de oră, timp în care circulaţia s-a desfăşurat deviat, pe lângă şoseaua principală, prin zona gării din localitatea dâmboviţeană Ion Luca Caragiale.

Andrei Tudor