Un ministru reacționează în criza din PSD: “Se vor lua deciziile care vor duce la stabilitate”

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat, legat de criza generată în PSD și în guvern de tensiunile dintre premierul Mihai Tudose şi ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, că “în perioada următoare, se vor lua deciziile care vor duce la stabilitate“.

Dacă în Olanda a durat şapte luni să formeze un guvern, dacă în Germania, după alegeri, nu au format încă un guvern, în alte ţări există discuţii politice, eu nu cred că România se află într-o situaţie diferită de aceste state. În consecinţă, cred că avem o dezbatere internă, vom vedea care sunt rezultatele. Nu este nimic inedit. (…)Ce se întâmplă în România, se întâmplă şi în alte state. Ar fi bine, într-adevăr, să existe o situaţie mai stabilă, dar sunt convins că, în perioada următoare, se vor lua deciziile care vor duce la această stabilitate“, a răspuns Negrescu, întrebat dacă scandalul dintre premier şi ministrul Carmen Dan afectează imaginea României în străinătate, relatează Agerpres.

Victor Negrescu a fost prezent vineri, la Sibiu, pentru a avea discuţii cu autorităţile locale, dar şi studenţi şi profesori de la Universitatea “Lucian Blaga”, pe tema pregătirilor pentru organizarea în municipiu, în 2019, a primului summit european de după Brexit şi preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene.

R.D.

foto: hotnews.ro

NICIUN COMENTARIU