29.4 C
București
marți, 3 august 2021 - 2:06

Un microbuz în care se aflau nouă oameni a căzut în râul Dâmboviţa. Trei persoane au murit / FOTO

spot_img

Un microbuz în care se aflau nouă oameni a căzut, luni dimineaţa, în râul Dâmboviţa, la intersecţia Splaiul Dudescu cu Şoseaua de Centură a Capitalei. Trei persoane, printre care o fetiţă de opt ani, au murit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov (ISUBIF), accidentul s-a produs luni, în jurul orei 4.00. Șase dintre pasagerii microbuzului au reușit să iasă singuri din mașină, până la sosirea pompierilor, iar alte trei persoane au fost scoase din apă de scafandri.

“Două persoane au fost găsite încarcerate în auto, iar o altă persoană, la aproximativ 50 de metri de autoturism. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de pompieri și medici, toate cele trei persoane găsite în apă și în autoturism au fost declarate decedate, între care și o fetiță în vârstă de 8 ani”, au precizat reprezentanții ISUBIF.

Cinci victime au fost transportate la spital de ambulanțele SMURD – trei la spitalul Bagdasar Arseni, o persoană la Sf. Pantelimon și o alta la Spitalul Sf. Ioan.

La intervenție au participat șase ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, de descarcerare, o autoscară, un echipaj de scafandri și cel de salvatori.

R.D.