11.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 22:24

Un Lamborghini de lux a fost distrus într-un accident rutier în Capitală. VIDEO

spot_img

lamborghini

Un accident spectaculos s-a produs, duminică seară, în Capitală, când un bolid de lux s-a izbit de un stâlp și un copac de pe marginea drumului. Un tânăr care conducea o mașină marca Lamborghini, model Murcielago, de ultimă generație, a pierdut controlul volanului intrând în decorul de pe marginea Bulevardului Aviatorilor.

Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri au început cercetările. Reporterii Sursa Zilei au reușit să surprindă imagini de la locul accidentului. După cum se poate vedea, mașina care a ieșit în decor nu are numere de înmatriculare, dar nu se știe dacă acestea au fost îndepărtate după producerea impactului, pentru ca presa sau opinia publică să nu le vadă, ori înainte de accident, pentru ca un echipaj radar să nu identifice proprietarul mașinii care circula cu viteză.

Șoferul care a pierdut controlul volanului este Bogdan Ghiță, cunoscut în Capitală ca un prosper afacerist în domeniul imobiliarelor, alături de fratele său, Răzvan Ghiță, care rula și el pe același bulevard.

Andrei Tudor