12.6 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 11:50

Un jandarm s-a împușcat cu arma din dotare, la scurt timp după ce a ajuns la serviciu. Divortase recent

Jandarmul, din cadrul Unității Speciale de Pază Cernavodă, s-a împușcat, marți dimineață, la scurt timp după ce a intrat în tură. El s-a blocat într-o cameră a unității militare înainte de a recurge la gestul sinucigaș. Jandarmul aparține Unității Speciale de jandarmi , subordonată direct Inspectoratului General de Jandarmi de la Bucuresti.

Zgomotul armei i-a alertat pe cei prezenți în unitate. Bărbatul de 42 de ani a fost găsit inconștient cu o rană la cap. A fost solicitată Ambulanța, un prim echipaj care l-a resuscitat pe jandarm, iar după ce acesta a fost stabilizat a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital.

”În momentul de față pot să vă confirm că avem un incident la nivelul Unității Speciale. Un coleg, jandarm, din informațiile pe care le am până acum, o posibilă tentativă de suicid. Colegul nostru a intrat în serviciu astăzi, de dimineață, nu a prezentat niciun indiciu că ar fi urmat o asemenea tragedie.

I s-a acordat primul ajutor, a fost ridicat de serviciul de ambulanță și a plecat către o unitate medicală.

Colegul făcea parte dintr-o echipă de intervenție și la un moment dat s-a izolat într-o anumită cameră și acolo s-a întâmplat.

Nu cunoaștem, deocamdată, ce l-a împins spre un asemenea gest”, a declarat Nicolae Dan, purtător de cuvânt unitatea de jandarmi Cernavodă, informează Antena 3.