14.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 19:38

Un IFN lansează o platformă web pentru oferte personalizate de credite ipotecare

spot_img

O bancă lansează o platformă web pentru oferte personalizate de credite ipotecare

Garanti Credite Ipotecare, parte a Grupului Garanti România, a lansat un website interactiv, care oferă viitorilor clienți o serie de aplicații care simplifică procesul de interacțiune cu banca. Una dintre aceste aplicații este Calculatorul de Credit, care permite calcularea automată a ratelor pe care un potențial client le-ar plăti în diverse condiții de contractare a unui credit.

Clienții pot aplica direct pentru un credit, urmând apoi să fie contactați de către un consultant al băncii în maximum două zile lucrătoare. O altă facilitate o reprezintă accesul la zona Platformă Online Client, unde clienții companiei își pot verifica situația financiară a contractului de credit.

„Garanti Credite Ipotecare se aliniază strategiei Grupului Garanti, de a inova prin produse și servicii. Era deci firesc ca și prezența online a companiei să faciliteze accesul clienților și potențialilor clienți la oferte dedicate”, spune Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite Ipotecare.

Accesând secțiunea „Oportunități” din cadrul noii platforme online, clienții pot solicita cele mai noi oferte speciale și se pot abona la newsletter-ul lunar. Website-ul oferă o aplicație pentru telefonul mobil, printr-un cod QR. Clienții și potențialii clienți au posibilitatea de a descărca aplicația și pot aplica pentru un credit direct de pe telefoanele lor mobile.

„Avem ca scop creșterea eficienței și construirea unei relații durabile cu clienții noștri, bazate pe facilitățile pe care le oferim și pe gradul înalt de personalizare a ofertelor”, a precizat Bogdan Dobre.

C.C.