27.4 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 23:07
No menu items!

Un ieșean, cu pedeapsă redusă pentru pedofilie: A recunoscut fapta și a motivat că nu a vrut să-și înșele soția

spot_img

România are printre cele mai mici pedepse pentru agresiuni sexuale, iar statisticile arată că în cele mai multe cazuri aceste infracțiun grave împotriva persoanelor nici măcar nu ajung vreodată pe masa unui judecător. Cazul ieșeanului, relatat de Adevarul, readuce în prim plan nevoia de modificare a percepției legiuitorului cu privire gravitatea infracțiunilor de agresiune sexuală.

 
Marian L. are 44 de ani şi locuieşte în localitatea Maxut, judeţul Iaşi. Individul trăieşte alături de rude şi fiul său minor pe aceeaşi stradă cu victima, un băiat de 6 ani, coleg de clasă cu fiul agresorului. Nevasta lui Loghin munceşte în Cipru de mai mulţi ani şi se întoarce acasă de două ori pe an. Prima agresiune sexuală a avut loc în iulie 2017, când victima şi fiul lui Loghin se jucau pe calculator. Loghin şi-a trimis fiul la un magazin, pentru a putea rămâne singur cu celălalt copil.
 
Anchetatorii au arătat că agresorul a întreţinut de mai multe ori acte sexuale orale cu copilul, la finalul cărora îi cerea să rămână “secretul lor”.
 
Ultima agresiune sexuala a avut loc în decembrie 2018, când victima a mers cu colindul la agresor. După consumarea actelor sexuale, individul îi oferea 2-3 lei copilului şi îi cerea să nu povestească nimănui ce au făcut. La audieri, individul a oferit o explicaţie şocantă.
 
“Inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu , decât să meargă la o femeie străină, întrucât nu a vrut să-și strice casa, precizând şi că, în momentele în care întreţinea acest gen de raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră, simţea , care îl făceau să se simtă mai bine decât atunci când se masturba singur”, se mai arată în motivarea judecătorilor.
 
Stirea integrală aici.