7.7 C
București
joi, 29 februarie 2024 - 2:38
No menu items!

Un Huskey a salvat un întreg cartier de la o explozie care s-ar fi putut încheia tragic

spot_img

Kobe, un Husky din Philadelphia, a fost catalogat drept erou pentru că și-a salvat toți vecinii din cartier de a la o explozie care e putea încheia tragic.

Într-un videoclipul postat pe Instagram, proprietara lui Kobe, Chanell Bell, povestește cum a observat că patrupedul, în vârstă de patru ani, continua să sape într-o groapă care se afla în curtea din față. Bell a spus că s-a gândit în sinea ei: „Nu-i stă în fire să facă asta”.

Cum a depistat femeia scurgerea de gaz

Dar ea a decis să investigheze în continuare ca să vadă despre ce e vorba. Bell a spus că a luat un senzor de gaz, a verificat în casa ei și nu a găsit nimic neobișnuit. Cu toate acestea, când l-a văzut săpând din nou în gaura din fața casei, pe 21 decembrie, Bell a folosit cititorul pentru a verifica acolo și a detectat prezența gazului, potrivit The Guardian.

Angajații firmei de gaze au petrecut trei zile reparând scurgerea pe care o observase Kobe, după cum Bell a apelat autoritățile. Lucrătorii au remarcat că ceva atât de simplu precum pornirea unui întrerupător de lumină ar fi putut provoca aprinderea gazului inflamabil și ar fi putut arunca în aer întreaga casă a lui Bell, făcând clară importanța vigilenței lui Kobe.

„A fost cu adevărat, cu adevărat uimitor”, a spus Bell, care a făcut publice imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din curtea ei, care îl arată pe Kobe lângă groapă, precum și pe muncitorii care erau acolo ca să repare scurgerea.

După ce femeia a făcut totul public, Kobe a devenit un adevărat erou pe rețelele de socializare. Oamenii l-au felicitat pe patruped dar și pe stăpâna lui pentru că a fost atentă la semnele pe care animalul său de companie le tot dădea.

„Îmi place cum l-ai ascultat”,

„Acel câine a salvat vieți. Dă-i o medalie”,

„Avem nevoie de o carte pentru copii cu el ca protagonist”, a fost doar câteva dintre comentarii.

D.Constantin