10.1 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 19:22
No menu items!

Un hoţ de iPhone din China i-a trimis proprietarului telefonului lista de contacte scrisă pe hârtie

spot_img

iphone5

Un hoţ de telefon din China a copiat cu răbdare pe 11 coli de hârtie o listă cu numerele de telefon înregistrate într-un iPhone pe care l-a furat, iar apoi le-a trimis prin poştă posesorului său, a anunțat agenția de presă Xinhua, citată de AFP.

Smartphone-ul furat conţinea aproape o mie de contacte, iar proprietarul său, Zou Bin, care nu le avea salvate în altă parte, era mai îngrijorat de pierderea lor decât de furtul telefonului, potrivit agenției chineze.

Zou era convins că hoțul i-a furat telefonul atunci când au împărțit același taxi și i-a trimis mesaje amenințătoare la adresa acestuia.

“Ştiu că aţi stat lângă mine. Pot să vă asigur că vă voi găsi. Uitaţi-vă la contactele din agenda telefonului şi veţi vedea cu cine aveţi de-a face. Dacă aveţi bun simţ, returnați telefonul la adresa următoare “, i-a scris Zou.

Proprietarul iPhone-ului, Zou Bin, lucrează în domeniul băuturilor alcoolice, cunoscut în China pentru legăturile cu grupurile criminale.

După câteva zile, Zou a primit un colet cu cartela SIM şi 11 coli de hârtie pe care erau înscrise toate numerele înregistrate în telefonul său.

“A fost nevoie de foarte mult timp pentru a scrie unul câte unul cele 1.000 de contacte, nume şi şirurile de cifre. Îmi imaginez că i s-a umflat mâna de la atâta scris” a declarat Zou.

D.M.