8.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 19:41
No menu items!

Un elev de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg la școală

spot_img

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele agresorului, pentru loviri sau alte violenţe

ambulanta

Un elev de clasa a X-a de la un liceu din municipiul Bacău a ajuns la spital, joi, cu fractură de piramidă nazală, după ce a fost lovit cu pumnul în faţă de un coleg cu doi ani mai mare, într-o pauză. 

Potrivit cercetărilor făcute de poliţişti, altercaţia dintre cei doi elevi de la Colegiului Naţional “Gheorghe Vrânceanu” din Bacău a avut loc în curtea unităţii de învăţământ, într-o pauză.

Conflictul dintre cei doi adolescenţi a izbucnit din cauza unei fete. La un moment dat, elevul de clasa a X-a, în vârstă de 16 ani, a fost lovit cu pumnul în faţă de un coleg cu doi ani mai mare.

Ulterior, elevul lovit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, medicii stabilind că acesta are o fractură de piramidă nazală.

După acordarea îngrijirilor medicale, i s-a stabilit tratamentul adecvat, apoi a fost externat întrucât astfel de leziuni nu necesită internare“, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al SJU Bacău, Mirela Romaneţ, citat de Mediafax.

Elevul agresor a fost dus la Poliţie pentru audieri, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Conducerea liceului unde a avut loc altercaţia a deschis o anchetă internă pentru a stabili ce sancţiuni va primi adolescentul de clasa a XII-a, care şi-a lovit cu pumnul colegul cu doi ani mai mic.

D.M.