3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 2:11
No menu items!

Un director a murit în Primăria Arad, înaintea unei şedinţe

spot_img

foto: dej.biz
foto: dej.biz

Directorul Gospodăririi Comunale Arad, societate aflată sub autoritatea Primăriei, a murit miercuri după-amiază, în sediul Primăriei, chiar înainte de începerea unei şedinţe pe tema câinilor fără stăpân, domeniu de care bărbatul răspundea.

Şeful Gospodăririi Comunale Arad, Constantin Moroşteş, s-a prezentat la Primăria Arad la o întâlnire pe tema câinilor fără stăpân din oraş, pentru stabilirea măsurilor care pot fi luate pentru reducerea numărului maidanezilor de pe străzi, relatează Mediafax.

Înainte să intre în sala de şedinţă, directorul a căzut în holul principal al Palatului Administrativ, unde se află Primăria.

Persoanele prezente au încercat să îl ajute şi au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă, medicii încercând timp de 40 de minute să îl resusciteze.

Pentru că nu reuşeau să îl stabilizeze, medicii au decis să continue manevrele în ambulanţă şi să-l transporte la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

“Pacientul a fost adus la spital cu manevrele de resuscitare în curs, iar aici s-au continuat timp de 15 minute. Din păcate, nu a reacţionat în niciun fel la şi s-a declarat decesul”, a declarat medicul Florentina Cartojan.

Potrivit medicului, pacientul avea 60 de ani şi era în evidenţe cu probleme cardiace, suferind în trecut şi o intervenţie pe cord.

Bărbatul a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Constantin Moroşteş era director al Gospodării Comunale Arad de un an, iar înainte a mai lucrat în instituţie ca şef al Serviciului de gestiune a câinilor fără stăpân şi ecarisaj din cadrul societăţii. Între 2004 şi 2008, el a fost şi primar al comunei Şimand.

A.V.