Un deputat USR instigă la subminarea economiei naționale

Un deputat USR îi instigă pe români la subminarea economiei naționale, îndemnându-i la gesturi extreme pentru a da jos Guvernul.

Deputatul Tudor Benga le cere românilor ca, începând de luni, timp de câteva zile, să nu mai meargă la muncă, pentru a da jos Guvernul PSD.

„Mulți dintre voi îmi scrieți și mă întrebați ce puteți face. Vreți o soluție simplă, pașnică și eficientă de a da jos guvernul PSD în câteva zile? Poftiți aici: luni dimineață la prima oră puneți mâna pe telefon, email, whatsapp, sau ce preferați voi și anunțați-vă șeful că nu veți putea ajunge luni la muncă. Poate că vă e rău, poate vi s-a stricat mașina, poate că nu are cu cine sta copilul. Și stați frumușel acasă luni. Atât. Juma’ de milion de oameni dacă fac treaba asta două trei zile și guvernul Dăncilă e istorie. Vorbesc la modul cel mai serios!

Există diverse metode de rezistență pașnică și e timpul să ne gândim la ele. Așa că dați mai departe cu un share sau cu un copy paste si hai să ne punem în mișcare. Ajunge cât și-a bătut Dragnea joc de țara asta!”, a scris Tudor Benga pe Facebook.

V.M.

NICIUN COMENTARIU