21.4 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 12:59
No menu items!

Un deputat a fost implicat într-un accident la Focșani

spot_img

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit vineri dimineaţă într-un accident produs pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, după ce maşina în care se afla a fost izbită din spate de un alt autoturism. Accidentul a avut loc în jurul orei 6.20 pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, la o intersecţie semaforizată.

Maşina în care se afla parlamentarul, dar care nu era condusă de el, şi care aştepta la semafor să-şi poată continua drumul din direcţia Buzău către Bacău, a fost lovită din spate de un autoturism care nu a păstrat distanţa corespunzătoare. La faţa locului au intervenit şi pompierii de la ISU Vrancea:

În această dimineaţă, în jurul orei 06:20, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în municipiul Focşani, pe Calea Moldovei, în care au fost implicate două autoturisme. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au acţionat 2 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, care a suferit, în urma impactului, un traumatism facial de piramidă nazală. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focşani”, a transmis ISU.

Parlamentarul Constantin Codreanu de 39 de ani a suferit un traumatism facial de piramidă nazală şi a fost transportat la spitalul din Focşani de o ambulanţă SMURD. De asemenea, şoferul maşinii în care se afla deputatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Maşina aparţine se pare Camerei Deputaţilor.

Constantin Codreanu este deputat în circumscriptia electorala nr.43 – Circumscripţia electorală pentru cetăţenii români cu domiciliul în afara ţării.