6.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 0:02

Un deținut a fugit de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava

spot_img

Un tânăr de 24 de ani, condamnat pentru furt la 2 ani și 4 luni de închisoare a fugit, miercuri dimineață, de la punctul de lucru de curățenie al Penitenciarului Jilava

detinut evadat

Ionuț Niculae se afla în incinta punctului”Curățenie Vegetal 2″, aparținând închisorii Jilava, miercuri dimineață, în jurul orei 10.30. el a reușit să înșele vigilența gardienilor și a fugit.

Conform Administrației Naționale a Penitenciarelor, s-au luat imediat măsuri de prindere a deținutului fugar – s-au blocat căile și posibilele direcții de deplasare, personalul a fost alarmat, s-au trimis echipe de căutare formate din gardieni dar și polițiști și jandarmi.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care sムanalizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Cine poate da informații despre deținutul fugar, Ionuț Niculae, 24 de ani, condamnat pentru furt calificat la 2 ani și 4 luni de închisoare, 1 m 70 înălțime, frunte lată, ochi căprui, ten deschis, păr șaten, care are ca semn particular un tatuaj pe umărul drept, este rugat să sune la poliție.

S.M.