38.8 C
București
joi, 18 iulie 2024 - 17:05
No menu items!

Un curcubeu de pe un pliant de Bun venit!, distribuit într-o școală, motiv de scandal monstru

spot_img

Copiii dintr-o clasă de a VI-a de la școala Gimnazială ”Grigore Moisil” din municipiul Satu Mare au primit plainte cu mesajul ”Bine ați venit la școală! An școlar 2021 – 2022”. Nimic ieșit din comun. Însă prezența unui curcubeu în imaginea respectivă i-a scandalizat pe părinți care au acuzat conducerea școlii de mesaj subliminal LGBT. Contactată de jurnaliștii, directoarea școlii s-a eschivat de la o explicație, potrivit Presa SM.

În imaginea de pe pliant apar un profesor și un elev, amândoi purtând măști sanitare. În partea de sus, imaginea este completată cu un curcubeu, ceea ce i-a făcut pe părinți să creadă că ar putea fi un mesaj LGBT. Părinții consideră că este vorba despre un mesaj subliminal inoculat elevilor și au cerut explicații conducerii școlii.

”Nu ni se pare normal așa ceva, ca în clasa a VI-a să se transmită astfel de mesaje LGBT. Ne-am plâns și conducerii școlii, am cerut să se ia măsuri”, au transmis părinții pentru PresaSM.

Ideea pliantului ar fi venit din partea unui profesor. Nici el și nici directoarea școlii nu au oferit explicații în legătură cu suspiciunile unora dintre părinții.

Au fost și părinți care au privit mesajul de pe pliant ca pe unul banal.

C.Dumitrescu