23.3 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023 - 21:39
No menu items!

Un cuplu de proxeneți a violat și obligat o adolescentă să se prostitueze în apartamente de lux din Capitală

spot_img

Un cuplu din Capitală a abuzat și exploatat sexual o adolescentă aflată într-o situație vulnerabilă. Violată și obligată să practice prostituția, fata a fost salvată de procurorii DIICOT specializați în pornografie infantilă. Ei au cerut, joi, arestarea preventivă a femeii care a obligat-o pe adolescentă să facă sex pentru bani în două apartamente închiriate în regim hotelier pe Calea Victoriei și Bulevardul Dacia, în zona ultracentrală a Capitalei.

DIICOT a cerut, joi, Tribunalului București arestarea preventivă a tinerei de 29 de ani care ar fi inițiat-o pe adolescentă în prostitutie, a fotografiat-o in ipostaze provocatoare din care sa rezulte că este dispusă la prestarea serviciilor sexuale, fotografii pe care ulterior le-a postat pe site-uri publice, a inchiriat locatiile in regim hotelier in care s-a prostituat şi a incasat banii rezultati in urma serviciilor sexuale ale minorei. Femeia este acuzată de trafic de minori.

„In fapt,s-a retinut că în perioada 27.07.-05.08.2019, inculpata M. C., profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se afla o persoană vătămată minoră, în vârstă de 14 ani, după ce anterior a fost recrutată de către coinculpatul I. C., a primit-o şi a obligat-o să practice prostituția în cel puțin două locații din municipiul București, situate pe B-dul. Dacia și Calea Victoriei.”, se arată în comunicatul DIICOT.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice.