20 C
București
sâmbătă, 24 septembrie 2022 - 19:27
No menu items!

Un copil decapitează o păpuşă, într-o „reconstituire” a execuţiei jurnalistului american James Foley. FOTO

spot_img

În haine de culoare închisă și cu o cagulă pe față, copilul decapitează cu un cuţit o păpuşă cu părul blond, îmbrăcată în salopetă portocalie

copil papusa 3

Grupul terorist Statul Islamic (SI) a făcut „o reconstituire” a execuţiei jurnalistului american James Foley, publicând o înregistrare cu un copil care decapitează o păpuşă purtând o salopetă portocalie, potrivit ibtimes.co.uk.

Imaginile cu reconstituirea execuţiei au fost postate de un susţinător al grupului terorist Statul Islamic, cu următorul mesaj: „Învăţaţi-vă copiii să taie gâturi, mâine vor fi numeroase cranii putrezite„.

copil papusa

Copilul neidentificat, în vârstă de aproximativ opt-zece ani, apare stând în picioare în faţa unui steag negru – simbolul grupului terorist. În haine de culoare închisă și cu o cagulă pe față, copilul decapitează cu un cuţit o păpuşă cu părul blond, costumată asemenea deținuților condamnați la moarte din închisorile americane.

Într-o altă imagine, păpuşa apare decapitată, având vopsea roşie în zona gâtului.

copil papusa 2

Statul Islamic (SI) a anunțat, pe 20 august, că l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ca represalii pentru loviturile aeriene americane din Irak.

D.M.