3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:55
No menu items!

Un copil de patru ani și bunica lui, găsiți morți într-o casă din Uricani

spot_img

foto: ghidcabinet.ro

Un copil în vârstă de patru şi bunica acestuia, din localitatea hunedoreană Uricani, au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, femeia fiind descoperită spânzurată. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, o femeie în vârstă de 46 de ani a fost găsită spânzurată, luni dimineaţă, într-o anexă a gospodăriei sale din zona Câmpu lui Neag din localitatea Uricani. Într-o altă încăpere a locuinţei, a fost găsit decedat şi nepoţelul femeii, în vârstă de patru ani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit şi un bilet scris cel mai probabil de femeia decedată, însă deocamdată mesajul nu a fost descifrat din cauza scrisului ilizibil. Conform poliţiştilor, apelul la 112 a fost făcut de mătuşa femeii decedate, care locuieşte în apropiere.

Anchetatorii spun că nu se pot pronunţa asupra cauzei decesului copilului, urmând ca acest lucru să fie stabilit în urma necropsiei.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Valeria Filimon, a declarat că Ambulanţa a fost solicitată să intervină în jurul orei 7.30, iar un echipaj a ajuns la faţa locului. “Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul copilului. Nu s-au putut face manevre de resuscitare, cazul era depăşit”, a spus Filimon, precizând că pe trupul micuțului nu au fost găsite urme de violenţă.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a mai precizat că femeia şi copilul erau decedaţi de cel puţin şase ore.

R.D.