-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 3:42
No menu items!

Un consilier al premierului Mihai Tudose îi cere demisia lui Liviu Dragnea

spot_img

Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, avocatul Gheorghe Piperea, îi sugerează președintelui PSD să-și dea demisia „pentru a putea să-și probeze nevinovăția” în fața unui sistem „care până acum l-a protejat şi i-a fost partener”.

Gheorghe Piperea reacționează după ce DNA l-a audiat și l-a pus, luni, sub acuzare pe Liviu Dragnea. „Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat şi i-a fost partener? De ce nu demisionează dl Dragnea, pentru a putea să-şi probeze nevinovăţia şi, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumţia de nevinovăţie merită salvată chiar îşi în cazul politicienilor? Nu de alta, dar suntem ca într-o colivie. Cam de mult timp”, scrie Piperea pe contul său de Facebook.

Pentru a clarifica postarea, consilierul lui Tudose a scris ulterior: „Chestia cu prezumţia de vinovăţie era un sarcasm la adresa lui Iohannis. Chestia cu demisia nu e niciun sarcasm. Chiar avem şi altceva de făcut decât să urmărim epopeea judiciară interminabilă a dlui Dragnea”.

Olimpia Diaconiuc