24.2 C
București
joi, 11 august 2022 - 23:28
No menu items!

Un comisar de la IPJ Tulcea, cercetat penal după ce a condus băut

spot_img

 

Un comisar de la IPJ Tulcea, cercetat penal

 

Un poliţist din cadrul Departamentului de Investigaţii Criminale este cercetat penal după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri.

Oficiali ai IPJ Tulcea informează că incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în timpul unei acțiuni organizate de Poliţia Rutieră Tulcea pentru depistarea şoferilor care conduc băuţi şi care depăşesc limita de viteză.

Comisarul, care conducea un autoturism marca Nissan, a refuzat să tragă pe dreapta, iar poliţiştii au pornit imediat în urmărirea acestuia. Pentru a-l imobiliza, au fost necesare  mai multe echipaje de poliție.

Bărbatul, care în timpul urmăririi a acroșat o mașină parcată, a fost oprit la marginea oraşului. Potrivit unor surse din poliție, este vorba despre comisarul Ionel Ciocan, de la Departamentul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Tulcea.

Întrucât  a refuzat atât să sufle în alcooltest şi să accepte recoltarea de probe biologice, pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, care urmează să fie instrumentat de procurorii Parchetului Curţii de Apel Tulcea.

 O.P.