3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 19:17
No menu items!

Un candidat PSD s-a dezbrăcat în fața unui cetățean, fiind întrebat dacă fură motorină. VIDEO

spot_img

Un candidat PSD și-a dat jos pantalonii și lenjeria intimă și i-a arătat fundul gol și apoi penisul unui bărbat care l-a întrebat dacă fură motorină din rezerva Primărie orașului Milișăuți (SV).

Incidentul s-a produs marți, 1 septembrie, în orașul Milișăuți din județul Suceava. Iulian Ureche, un activist civic din județul Suceava s-a deplasat la Primăria orașului Milișăuți pentru a documenta unele suspiciuni ale localnicilor cu privire la posibile furturi de motorină din stocul administrației locale.

În curtea Primăriei, bărbatul s-a întâlnit cu Gheorghe Hînțari, angajat al Primăriei Milișăuți pe postul de șofer al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și candidat PSD pentru funcția de consilier local.

Vizibil deranjat de întrebările privind furtul de motorină, Gheorghe Hînțari și-a dat jos salopeta și lenjeria intimă și i-a arătat fundul gol activistului civic.

„Vrei să mai vezi ceva?”, a întrebat apoi candidatul PSD și i-a arătat penisul bărbatului care îl filma cu telefonul mobil.

Gheorghe Hînțari a apelat 112 pentru a reclama prezența persoanei care filma remiza Primăriei, dar a fost îndrumat spre postul de poliție din localitate. Candidatul PSD nu a mai sesizat ulterior poliția din localitate, scrie stirisuceava.ro.