18.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022 - 16:49
No menu items!

Un cal înfometat care s-a prăbuşit pe o stradă din Sectorul 5, a fost salvat

spot_img

horse1

Un cal înfometat care s-a prăbuşit, marţi, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, a fost salvat după intervenţia Poliţiei Locale de sector şi a Direcţiei Sanitar Veterinare (DSV) Bucureşti, fiind confiscat şi trimis la adăpostul pentru cai Tei-Toboc, potrivit Mediafax.

Poliţiştii locali ai Sectorului 5 au fost sesizaţi, în jurul orei 10:30, de un echipaj al Secţiei 19 Poliţie, că la intersecţia străzii Mărgeanului cu strada Buzoieni, un cal înhămat la o căruţă s-a prăbuşit pe carosabil şi blochează circulaţia.

Ajunşi la faţa locului, polițiștii au constatat că animalul se află într-o stare deplorabilă, având şi mai multe răni deschise în partea din spate pe care şi le-a provocat în momentul în care s-a izbit de asfalt.

Proprietarul calului, un tânăr din Bolintin-Vale, a fost amendat cu 1.500 de lei, iar animalul i-a fost confiscat. El nu a putut prezenta un act de proprietate şi nu deţinea nici documente care să ateste starea de sănătate a animalului.

Calul a fost preluat de reprezentanţii unei fundaţii care l-au transportat la adăpostul pentru cai Tei-Toboc, numit şi „Steaua Speranţei”, din Sectorul 2 al Capitalei.

D.M.