7.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:28
No menu items!

Un câine din Pennsylvania a devorat 4.000 de dolari, lăsându-i pe stăpâni în stare de șoc

spot_img

Într-un incident bizar și neașteptat, un cuplu din Pennsylvania, Clayton și Carrie Law, s-a trezit confruntat cu o provocare financiară neobișnuită atunci când câinele  lor în vârstă de șapte ani, Cecil, a devorat de 4.000 de dolari în numerar. Cuplul retrăsese banii pentru a-și plăti grădinarii, doar pentru ca aceștia să se transforme într-o gustare neașteptată pentru prietenul lor blănos.

Șocul a apărut atunci când domnul Law, după ce a lăsat banii pe tejgheaua din bucătărie, l-a descoperit pe Cecil răsfățându-se cu un festin neprogramat. Doamna Law a povestit momentul șocant, declarând: „Striga: „Cecil a mâncat 4.000 de dolari!””. Ea s-a grăbit să intre, crezând că a fost o greșeală, dar dovezile erau de netăgăduit.

„Am crezut că o să fac un atac de cord. Cecil chiar o făcuse”, a declarat doamna Law.

Foto Dog-Sky news
Foto Dog-Sky news

Fără să se descurajeze de catastrofa de bani, cuplul s-a angajat într-o misiune de a salva tot ce se putea salva din epavă. Documentându-și eforturile pe Instagram, doamna Law a dezvăluit că au reușit să strângă cu succes 3.550 de dolari din banii mestecați. Procesul a implicat colectarea bucăților pe care Cecil fie le regurgitase, fie trecuseră în mod natural.

Din fericire, o rază de speranță a apărut atunci când cuplul a aflat de la banca lor că, atâta timp cât numerele de serie de pe bancnote erau vizibile, banii mestecați puteau fi răscumpărați. „Nu am crezut niciodată că voi putea spune că am spălat bani, dar se pare că există un început pentru orice”, a remarcat cu umor doamna Law, informează Sky news.

Povestea unică a luat o turnură neașteptată, deoarece cuplul și-a împărtășit calvarul pe platformele de socializare, transformând ceea ce ar fi putut fi un dezastru financiar într-o poveste care a captat atenția publicului. Postarea de pe Instagram a stârnit simpatie și amuzament pe scară largă, făcând din familia Law senzații virale neintenționate.

Experiența cuplului servește ca o reamintire a imprevizibilității vieții de zi cu zi și a rezilienței necesare pentru a depăși provocările neprevăzute. Pe măsură ce povestea continuă să circule pe diverse platforme, ne lasă să ne punem întrebări cu privire la vechiul adagiu conform căruia un câine este cel mai bun prieten al omului – poate că, în acest caz, Cecil este doar un companion scump.

 

Amalia-Alessandra