2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 20:06
No menu items!

Un câine blocat pe stâncă, salvat de pompieri

spot_img

dog save

Un câine a fost salvat de echipajele de pompieri, după ce a rămas blocat la 15 metri înălțime pe marginea unei stânci, potrivit dailymail.co.uk.

Ruby, o cățelușă de nouă luni din rasa Cocker Spaniel, a fugit după ce a fost implicată într-un accident rutier, duminică după-amiază, supraviețuind trei zile înainte să fie salvată.

dog save1

Stăpânii, Scott Alderson (25 de ani) și Becky Hall (20 de ani), au căutat-o disperați, apelând și la anunțuri pe rețelele de socializare.

Miercuri,  în jurul orei 14:15, un câine a fost văzut stând pe marginea unei stânci, la 15 metri înălțime.

„A fost într-o situație precară. Era chiar în mijlocul stâncii, la 15 metri înățime. Nu a mișcat niciun mușchi în timpul salvării, era înghețat. Dar este bine acum. A mâncat biscuiți după aceea”, a declarat un ofițer al echipajului de pompieri, Andy Clayton.

“Acesta a fost un apel neobișnuit. Faptul că patrupedul a fost reperat este de necrezut”, a mai spus Andy Claytpn.

dog save2

Ruby a fost dusă la un cabinet veterinar pentru control. Pe lângă epuizare și deshidratare, cățelușa nu are nicio problemă de sănătate.

“A fost uimitor să o aducă înapoi în brațele noastre. Veterinarul a spus că în cazul în care ar fi fost prea epuizată, probabil ar fi căzut”, a spus stăpâna cățelușei, Becky Hall.

D.M.