28.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022 - 13:44
No menu items!

Un bărbat s-a împuşcat după ce s-a izbit cu maşina de o baricadă din apropierea Capitoliului și a tras focuri de armă în aer

spot_img

Un bărbat s-a împuşcat duminică dimineaţa, în fața Curții Supreme, după ce s-a izbit cu maşina de o baricadă din apropierea Capitoliului american şi a tras focuri de armă în aer, relatează AFP şi Reuters. Agresorul era înconjurat de poliție când s-a sinucis.

Poliția a anunțat că mașina a fost cuprinsă de flăcări imediat ce șoferul a izbit-o de baricada Capitoliului, la intersecţia dintre East Capitol Street şi Second Street. Bărbatul a reușit să iasă repede din mașină, dar a început să tragă apoi mai multe focuri de armă în aer de-a lungul East Capitol Street. În timp ce poliţiştii au răspuns şi s-au apropiat, bărbatul s-a împuşcat. Nimeni altcineva nu a fost rănit.

Incidentul, care a avut loc chiar în spatele Curţii Supreme a SUA şi aproape de Capitoliul Statelor Unite, este anchetat de Departamentul de Poliţie Metropolitană din Washington, care nu a dezvăluit imediat identitatea bărbatului şi nici detalii despre motivele sale.

E. Stan