37 C
București
marți, 5 iulie 2022 - 18:28
No menu items!

Un bărbat din Sibiu a fost bătut pe stradă de un polițist, pentru că nu avea mască

spot_img

Un polițist local din Sibiu l-a bătut pe un om al străzii pentru că acesta nu purta mască de protecție. Potrivit imaginilor filmate de martori, polițistul s-a enervat foarte tare pe cerșetor pentru că acesta era și sub influența alcoolului. Și cerșetorul se enervase pe polițist, pentru că primise o amendă de 1.000 lei.

Incidentul a fost publicat de publicația Turnul Sfatului din Sibiu. Imaginile par a fi filmate de pe camera de bord a unei mașini parcate în zonă.

În imagini, se vede un polițist local care se grăbește să traverseze strada, cerând mașinilor care se apropie să reducă viteza. Se îndreaptă către un om al străzii căruia îi spune ceva, după care îl trântește la pământ lovindu-l puternic în zona gâtului cu pumnul.

Poliția Locală din Sibiu a transmis că face anchetă internă și că polițistul va fi cercetat disciplinar.

”Din primele verificări rezultă că cetățeanul în cauză a fost amendat în acea zi pentru cerșetorie cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, motiv pentru care a devenit recalcitrant, conform declarațiilor agentului de poliție. De altfel, cetățeanul în cauză a fost amendat în 2021 de 11 ori pentru apelare la mila publică, fiind cunoscut anterior și ca o persoana violentă ce a mai fost implicată în scandaluri în care a utilizat arme albe”, se arată în răspunsul Poliției Locale.

M. Nedelcu