10.5 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 11:52

Un bărbat din Roman care gestiona un magazin de armament, găsit împușcat într-o mașină

spot_img

Alarma s-a dat când mai multe persoane care se aflau în Parcul Central din Roman au au auzit o împușcătură. Într-o mașină parcată, în apropierea parcului un tânăr zăcea inconștient. Din păcate, până la sosirea medicilor la fața locului, omul și-a dat ultima suflare. Bărbatul avea 30 de ani și gestiona un magazin de aramament din Roman.

Câțiva tineri care erau pe terenul de sport au auzit focul de armă și au zărit în mașina parcată victima. Au sunat la 112 și în scurt timp un echipaj de la Ambulanță a intervenit, dar pentru bărbat era deja prea târziu.

Polițiștii sosiți la fața locului în urma unui apel la 112 au găsit armă lângă victimă, în mașină, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Din primele date, pare a fi vorba despre sinucidere, însă polițiștii fac cercetări.

Bărbatul, gestionar al unui magazin de armament era deținător legal de armă, iar mașina în care a fost găsit aparține tatălui său.

Primele verificări arată că bărbatul de 30 de ani s-a sinucis cu un pistol Carpați, model 1974, calibru 7,65, care a fost găsit în autoturism.

“Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gâtului. Echipajul de la Ambulanță a constatat decesul. La fața locului a fost identificată și o armă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Ramona Ciofu.

Familia tânărului de 30 de ani a sosit în scurt timp la fața locului. Soția și mama lui au suferit un șoc și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cora Dumitrescu