3 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 20:04
No menu items!

Un bărbat din Olt infectat cu COVID-19, care a refuzat internarea, dat dispărut

spot_img

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Caracal, confirmat cu COVID-19, care a refuzat internarea în spital, este căutat de poliţişti, după ce a fost dat dispărut de familie, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Bărbatul ar fi dispărut după ce, pe 17 decembrie, a fost testat pentru infecţia cu noul coronavirus, la Spitalul Municipal, unde a refuzat internarea.

“La data de 19 decembrie a.c., ora 21.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au fost sesizaţi de un bărbat, cu privire la faptul ca, în data de 17 decembrie a.c., fratele acestuia, Piţigoi Ionel Titel, de 31 ani, din municipiul Caracal, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul municipal Caracal, unde i s-a efectuat un test COVID-19 şi a refuzat internarea, iar până în prezent nu a mai ajuns la domiciliu”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii au fost informaţi, pe 19 decembrie, de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt, despre faptul că, în urma testării din data de 17 decembrie, bărbatul a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

                                                                                                                  Adina Silav