10.9 C
București
duminică, 28 februarie 2021 - 20:47

Un bărbat care a evadat duminică din arestul unei secții din Capitală a fost prins

Costel Grosu – unul dintre cei doi bărbați care au evadat duminică din arestul Secției 19 Poliție, din Capitală – a fost prins de polițiști luni dimineață. El se află acum în custodia Poliției Capitalei.

Reprezentanții Poliției Capitalei au precizat, într-un comunicat de presă, că polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru prinderea celei de-a doua persoane care a evadat.

Doi bărbați arestați preventiv au evadat, duminică, în jurul orei 12.30, din curtea de aer a Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a Secției 19 Poliție. Costel Grosu și Renato Marius Tulli fuseseră încarcerați în baza unor mandate de arestare preventivă pentru furt calificat și, respectiv, infracțiuni informatice.

Pe 5 ianuarie 2016, procurorii DIICOT au reținut opt persoane, cetățeni români și moldoveni, acuzate că fac parte dintr-o grupare care a fraudat cu ajutorul unui virus informatic mai multe terminale de tip ATM aparținând unor bănci din România, Ungaria, Cehia, Spania și Rusia. Printre cei reținuți se număra și Renato Marius Tulli.

R.D.