20 C
București
vineri, 27 mai 2022 - 2:02
No menu items!

Un bărbat a lăsat fără gaze mai multe cartiere din Galați, după ce a făcut o lucrare la o conductă de alimentare

spot_img

Un gălățean care a încercat să facă o lucrare neautorizată la conducta de gaze a provocat o avarie de proporții. Mai multe cartiere ale orașului au rămas fără gaze naturale din cauza incidentului.

Avaria s-a produs marți, în zona centrală a orașului Galați. Peste 1.200 de consumatori din trei cartiere au fost afectați.

Reprezentanții companiei de gaze au descoperit că avaria a fost provocată de un gălățean care a făcut o lucrare neautorizată.

„Ca urmare a unei intervenții neautorizate, realizate de un către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie asupra sistemului de distribuție de pe strada Vadu Cărăbuș, nr. 16, din localitatea Galați, județul Galați, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 9.30. În urma acestei opriri sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici aflați în această zonă”, au transmis reprezentanții companiei.

Aceștia au precizat că reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi, după efectuarea reparațiilor necesare.

                                                                                                                    Adina Silav