-2.6 C
București
luni, 6 februarie 2023 - 2:19
No menu items!

Un bărbat a băgat groaza în polițiștii din Neamț. A venit să predea un proiectil găsit în pădure

spot_img

Un bărbat a reușit să pună pe jar polițiștii din Târgu Neamț. El a adus la sediul Poliției, într-o sacoșă, un proiectil pe care l-a găsit în pădure, în timp ce se afla la cules de ciuperci.

Bărbatul, de 42  de ani, s-a prezentat, luni, la sediul Poliției din Târgu Neamț cu un proiectil exploziv de calibru 47 mm. Pentru că exista pericolul de explozie, polițiștii s-au grăbit să anunțe echipa pirotehnică.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Târgu Neamț, cu privire la faptul că a identificat un proiectil metalic, în timp ce se afla în pădurea din zona Mănăstirii Neamț. Persoana în cauză s-a prezentat la sediul Poliției orașului Târgu Neamț, având asupra sa proiectilul identificat.

Până la sosirea echipei pirotehnice, din cadrul ISU Neamț, polițiștii au asigurat perimetrul unității de poliție, restricționând circulația participanților la trafic”, a precizat IPJ Neamț.

Pirotehnicienii nemțeni s-au deplasat la locul solicitării, iar muniția, care provine din al Doilea Război Mondial, a fost ridicată,  transportată și depozitată în condiții de siguranță într-un depozit special amenajat.

Pentru gestul său necugetat, bărbatul, care a adus proiectilul la Poliție, este cercetat acum pentru nerespectarea regimului materiilor explozive.

                                                                                                                   Adina Silav