15 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 13:57
No menu items!

Un bărbat fără adăpost a fost arestat, pentru hărţuirea cântăreţei Rihanna

spot_img

Bărbatul a expediat câteva scrisori insultătoare la casa închiriată în New York de cântăreața Rihanna

Rihanna

Kevin McGlynn, un bărbat fără adăpost în vârstă de 53 de ani, a fost arestat, joi, după ce a expediat câteva scrisori de ameninţare la casa închiriată în New York de cântăreaţa Rihanna, informează contactmusic.com.

Potrivit publicaţiei The New York Post, bărbatul a fost acuzat de comportament ameninţător şi hărţuire şi reţinut în arestul poliţiei fără posibilitatea de eliberare pe cauţiune după ce a scris o serie de scrisori insultătoare la adresa cântăreţei, pe care le-a expediat de două ori, pe 1 iulie şi 8 iulie, la domiciliul închiriat al acesteia din New York.

În luna mai, Rihanna a fost nevoită să pună în vânzare proprietatea sa din Pacific Palisades, California, pe care o cumpărase abia de un an, deoarece siguranţa i-a fost pusă de mai multe ori în pericol din cauza hărţuitorilor. Astfel, în martie 2013, cântăreaţa a obţinut un ordin de restricţie cu durata de trei ani împotriva lui Steveland Barrow, după ce acesta a intrat pe proprietatea vecină, despre care crezuse că îi aparţine Rihannei.

Totodată, judecătorii i-au impus unui tânăr în vârstă de 26 de ani, Robert Melanson, să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri de casa Rihannei după ce el a fost surprins pe acoperişul casei acesteia în iunie 2013.

 D.M.